ROLLS-ROYCE MOTOR CARS ПРЕДСТАВЛЯЄ УНІКАЛЬНИЙ GHOST 'SPIRIT OF CALLIGRAPHY'



Rolls-Royce Motor Cars представляє Ghost 'Spirit of Calligraphy' («Дух каліграфії»), створений підрозділом Bespoke в єдиному екземплярі. Автомобіль, який з'єднав традиції близькосхідного регіону і майстерність ручної роботи британської марки, був показаний на автосалоні в Дубаї минулого тижня.

У дизайні Ghost 'Spirit of Calligraphy' використані елементи арабської каліграфії, завдяки якій літери і слова набувають візуально художньої форми. Так, приладову панель прикрашає інкрустація у вигляді витонченого орнаменту, який утворює знаменита цитата Генрі Ройса: «Візьми краще, що існує, і зроби ще краще. Якщо цього не існує - створи це сам». В'язь елегантно переплітається, приймаючи форму «Духа екстазу» - легендарного символу марки. Візерунок також вишитий на задньому сидінні, ефектно доповнює оббивку з бірюзової шкіри.

Ghost з подовженою колісною базою виконаний у чорному відтінку Sapphire Black з контрастною білою декоративною лінією кольору Arctic White. Центральна частина 21-дюймових дисків, де розташовується монограма марки, також пофарбована у чорний колір з білим ободом. Для інтер'єру була обрана бірюзова гамма, яку відтіняє білий рядок і чорні декоративні елементи.