ROLLS-ROYCE «WRAITH LUMINARY COLLECTION»: НОВИЙ ВИМІР МОЖЛИВОСТЕЙ BESPOKE



Rolls-Royce представляє ексклюзивну серію «Wraith Luminary Collection». У рамках зростаючого попиту на колекційні серії від Rolls-Royce марка випустить 55 унікальних Wraith у персоналізованому дизайні, які займуть важливе місце у приватних колекціях поціновувачів розкоші з усього світу.

«Wraith Luminary - це приголомшливий колекційний автомобіль. Він відображає сучасний дух бренду Rolls-Roycе, прогресивний та новаторський, і демонструє віртуозне мистецтво ручної роботи та справжньої розкоші. Цей автомобіль адресований візіонерам, які відкривають нові висоти у своїх областях. Справді, ця серія створена для справжніх «світил» цього світу», - коментує Торстен Мюллер-Отвос, Генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars.

Кузов автомобіля покритий ексклюзивно розробленою фарбою «Sunburst Grey», яка демонструє відтінок зорі. Темно-сірий колір з теплим мідним переливом за рахунок металевих частинок імітує небо у вечірній або досвітній час. Декоративна лінія вздовж кузова та контрастний обід на центральній частині дисків рудого відтінку Saddlery Tan перегукуються з колірною гамою салону. На передніх крилах автомобіля красується малюнок, що зображає промені сонця, що ховається.

Елементи салону та внутрішня сторона дверей оздоблені благородним дубом з лісів Чехії, який відрізняється насиченим відтінком і багатою зернистої структурою. У дерев'яні панелі дверей вперше інтегрована ілюмінація. 176 світлодіодів, що майстерно заховані у дубове оздоблення, загоряються після натискання кнопки і огортають пасажирів затишним теплим світлом.

Легендарне «Зоряне небо» c ефектом м'якого сяйва зірок, яке створюють 1340 сяючих оптоволоконних елементів, постає у новому вигляді. У сузір'ї з'явилися блискучі падаючі зірки, що зачаровують дивовижною грою світла, викликаючи хвилювання та захват у пасажирів.

Вісім зірок по черзі опромінюють небосхил і гаснуть над передніми сидіннями, натякаючи на чільну роль водія автомобіля. На створення покриття йде близько 20 годин ручної роботи.

Передні сидіння Wraith Luminary оздобленні яскраво-рудою шкірою відтінку Saddlery Tan, що контрастує з антрацитною шкірою на задніх сидіннях. Контрастний рядок та окантування сидінь гармонійно об'єднують кольорові гами передньої та задньої частини автомобіля. При бажанні задні сидіння можна оздобити світлою шкірою відтінку Seashell, який також з'явиться у двокольоровому оздобленні керма.

Колектив дизайнерів Rolls-Royce Bespoke черпає натхнення за межами автомобільної індустрії, звертаючись до трендів у сфері мистецтва, моди та архітектури. Так з'явилася фактурна тканина з нержавіючої сталі, зіткана вручну, - інновація у світі розкоші. Цим матеріалом оброблені внутрішні кишені дверей та центральний підлокітник, розбавляючи насичений темний дуб та яскраво-рудий відтінок шкіри.

Матеріал витканий з тонких сталевих ниток товщиною 0.08 мм - 0.19 мм у діаметрі. Візерунок розташований під нахилом рівно у 45 градусів, за рахунок чого гармонійно поєднується з горизонтальними лініями в інтер'єрі. Матерія виготовляється у герметичних умовах протягом трьох днів. Фактурна поверхня відображає сяйво ілюмінованих панелей на дверях, створюючи магічну атмосферу.

Фінальний штрих - вручну відполіровані накладки на пороги з нержавіючої сталі з гравіюванням «WRAITH LUMINARY COLLECTION - ОДИН ІЗ П'ЯТДЕСЯТИ П'ЯТИ».

З моменту запуску на ринок Wraith притягує візіонерів свого часу, яких полонить чарівність безмежної могутності та сміливі, стрімкі лінії кузова «фастбек». Це справжній «гран туризмо» в його досконалій формі. Wraith привернув нове покоління успішних людей, які вважають за краще самостійне кермування. Ця видатна колекція втілює емоційну привабливість Wraith у новій, розкішної формі.