ASTON MARTIN DB11 - НОВА ЛЕГЕНДА У КИЄВІ!



Легендарний англійський бренд Aston Martin представив нове спортивне купе - Aston Martin DB11, яке втілює амбітні плани британської марки по розширенню своєї глобальної присутності на автомобільному ринку на найближчі роки і стане запорукою успіху розвитку цієї стратегії. 20 липня 2017 року відбулася прем'єра новинки Aston Martin в офіційному автосалоні у бізнес-центрі "Леонардо".

DB11 - представник культового спортивного «сімейства» DB. Він зберіг у собі класичні традиційні риси, які високо цінують численні шанувальники, і, в той же час, відкрив нову еру у дизайні автомобілів британського виробника.

Aston Martin DB11 побудований на базі нової модульної платформи VH і обладнаний повністю оновленою підвіскою, яка є власною розробкою компанії. Зовнішній вигляд спортивного купе кардинально відрізняється від попередніх моделей: в екстер'єрі новинки присутні риси моделі DB10, випущеної обмеженою серією у 10 екземплярів спеціально для фільму про Джеймса Бонда «Спектр», а також деякі дизайнерські елементи концепт-карів DBX і CC100.

Легкий і, разом з тим, дуже міцний кузов, виконаний з алюмінію, встановлює нові стандарти в класі GT і підносить легендарне «сімейство» DB на недосяжні для конкурентів висоти!

Салон Aston Martin DB11 забезпечує неймовірний комфорт і простір для водія і пасажира. Найвища якість натуральних оздоблювальних матеріалів, майстерність виконання всіх деталей інтер'єру і найсучасніші інформаційно-розважальні технології занурюють Вас у атмосферу елегантної розкоші. У цьому автомобілі кожна поїздка стане справжнім святом з незабутньою палітрою вражень!

Нова модель оснащується інноваційним високоефективним 12-циліндровим двигуном з подвійним турбонаддувом. Його робочий об'єм складає 5,2 літра, максимальна потужність - 608 кінських сил при 6500 оборотах на хвилину. Цей силовий агрегат дозволяє автомобілю досягти позначки швидкості у 100 км / год всього через 3,9 секунди після старту. Максимальна швидкість Aston Martin DB11 - 322 км / ч.

Абсолютно унікальний Aston Martin DB11 пропонується до продажу в автосалоні ексклюзивного дилера Aston Martin в Україні - компанії "АВТ Баварія Київ". Ми надаємо можливість познайомитися ближче і оформити замовлення на це розкішне купе.